2022 Apple TV, joka huhutaan julkaistavaksi ennen vuoden loppua. Tässä on mitä se voisi olla

Nykyinen Apple TV 4K on ollut noin vuoden ajan, mutta ennen vuoden loppua ilmoitettiin päivitetty versio.

Olemme kuulleet viime kuukausina, että Apple työskentelee uuden Apple TV: n parissa, ja on olemassa joitain asioita, joita voimme todennäköisesti odottaa siitä.

Vaikka olemme vielä saaneet konkreettisia tietoja siitä, mitä huhuttu Apple TV -päivitys tapahtuu, olemme nyt melko varmoja siitä, että se tulee sen jälkeen, kun Bloombergin Mark Gurman ehdotti äskettäin, että se voisi saapua ennen vuoden 2022 loppua, ja analyytikko Ming-Chi Kuo teki samanlaisia ​​ääniä aiemmin tänä vuonna.

Nyt Macrumors on muistuttanut meille kaikkia joitain saamamme ominaisuuksia.

Uusi siru on tässä vaiheessa pöytävarauksia, ja uusi A14 -bioni on todennäköisesti vanhemman A12 -bionic -päivitys. Tämän lisäksi enemmän RAM -muistia tulisi myös parantaa suorituskykyä ja todennäköisesti parempi pelikokemus.

Ulkoisesti uuden Apple TV: n odotetaan saavan uuden Siri -kaukosäätimen sen jälkeen, kun iOS 16 beetakoodi ylitti sen. Pikku Yhdysvaltojen tiedossa siitä, mitä tuo uusi kaukosäädin tarjoaa, mutta voimme vain toivoa, että se on parempi kuin viimeiset. Tukea Find Omat kautta U1 -siru olisi kuitenkin mukavaa.

Seuraavaksi, hinta. Applen laatikot ovat aina olleet asteikon kalliissa lopussa, ja toivotaan, että seuraava Apple TV on tällä kertaa halvempi. Koska Applen odotetaan pitävän tapahtumaa seuraavien viikkojen aikana ilmoittamaan iPadeista ja Macista, saatamme saada selville riittävän pian.

Voit myös tarkistaa:

Lataa: iOS 16.1 Beta 4 julkaistu julkisen julkaisun lähestyessä

Kuinka korjata huono iOS 16 akun kesto [opas]

Jailbreak iOS 16.0.2 iPhonen ja iPad -tilan päivityksessä

iOS 16 yhteensopiva ja tuettu iPhone, iPad, iPod Touch -laitteet

iOS 16 Piilotetut ominaisuudet: 100+ muutosta Apple ei kertonut meille

Lataa: iOS 16.0.2 OTA -profiilitiedosto, IPSW -linkit julkaistaan

Lataa iOS 16 lopulliset IPSW -linkit ja asenna iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, Xr, 8, Plus [Opetusohjelma]

Voit seurata meitä Twitterissä, Instagramissa ja jopa kuten Facebook -sivullamme pitääksesi itsesi ajan tasalla kaikista viimeisimmästä Microsoftista, Googlesta, Applesta ja Webistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.